Le Pedaleur de Charme er en cykelklub for motionister på alle niveauer.Vi deltager i motionsløb i Danmark og udlandet. LPdC er garant for et godt kammeratskab med plads til alle uanset niveau, hvor sikker kørsel er i fokus.

LPdC klubtøj 2014-16

Korte Bib-shorts og Kortærmet trøje, 960 kr.

§14 Klubtøj
Foreningens medlemmer er forpligtet til at anskaffe sig foreningens klubtøj.
Foreningens medlemmer er endvidere forpligtede til i forbindelse med sportslige arrangementer i LPdC regí at møde i den aktuelle klubdragt.

Det skylder vi i LPdC sponsorerne.


LPdC holder et minimum af lager på tøjdele, forbeholdt nye medlemmer.
Når nyt tøj bestilles hjem, skal der som minimum bestilles 10 stk. af samme varenummer, med en leveringstid på 12 uger. Det er derfor LPdC's hensigt at samle bestillinger sammen til tidspunkter, hvor den angivne mængde er mulig at bestille. Heraf opfordres det på det kraftigste, at alle medlemmer henligger sine bestillinger inden november hvert år, så der er nyt tøj hjemme og klar til udlevering inden sæsonstarten sidst i marts.

 
 

Størrelser og kvalitet: 

 Hvis du vil vide mere om kvaliteten af tøjet, hvilken størrelse du skal bruge, eller blot læse mere om tøjsortimentet, kan du finde information i dette dokument: LPdC Klubtøjssortiment 2014-16 (de angivne priser er kun vejledende og kan afvige fra shoppriserne).
 
 

Reklamation:

 Skulle der være grund til reklamationer finder du her procedure og reklamationsark
 
Sidst redigeret d. 3. juni 2015
Banner