Le Pedaleur de Charme er en cykelklub for motionister på alle niveauer. Vi deltager i motionsløb i Danmark og udlandet. LPdC er garant for et godt kammeratskab med plads til alle uanset niveau, hvor sikker kørsel er i fokus.

Klubbens sponsorer

Le Pedaleur de Charme er stolte af at blive støttet af

 
 

Alé Teamwear

Hos ALÉ ved vi om nogen hvad der skal til, for at sikre de allerbedste forhold for rytteren. Det er 30 års erfaring og knowhow, som har gjort det muligt for den velrenommerede italienske fabrik APG, at udvikle dette nye tøjmærke. Cykeltøjet og triathlontøjet er udviklet til og af cykelentusiaster med vægt på funktionalitet og nytænkning. Vi har kælet lidt ekstra for detaljerne, fordi vi ved hvor stor en forskel det gør for dig.

Avanti it

Avanti it er et moderne it-firma, som tilbyder professionel og flexibel konsulentbistand - lige fra mindre enkeltbrugerinstallationer med Windows og peer-to-peer netværk til større netværk baseret på Windows 2008 og Windows 2008 Small Business Server og Citrix.
              


Fangel Kro og Hotel

Fangel Kro og Hotel ligger kun 10 min. kørsel syd for Odense og afholder alt i familiefester, firmafester, kurser / møder, julefrokoster, vildtaftner, weekend ophold etc. samt mad ud af huset.
 Logo

Hamm & Steenfeldt Optik

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i ens sag.

Le Klint

Kendt for Le Klint lampen.

Surf & Ski Odense + Bike

Centralt i Odense på Rugårdsvej er Surf & Ski butikken på 700 m2 med kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.
 

Toyota - MFA biler

Du er i trygge hænder, når du vælger os som dit autoriserede værksted til din bil. Alle vores teknikere er specialuddannede - derfor kan du trygt komme ind til et af vores værksteder i Odense V, Odense M, Svendborg, Nyborg eller Faaborg.
http://www.mfabiler.dk/

 

WAMATECH

Wamatech er en agent- og distributørvirksomhed med speciale i at sælge løsninger til behandling af affald og genbrugelige materialer inden for Recycling/genanvendelse.
 

 Folkebo Cykler

Folkebo Cykler belligende på Hjallesevej 203 - 5230 Odense M, er et topprofesionelt mekanikerteam og forhandler Pinarello, Kuota og Python, samt altid stort udvalg i hverdagcykler til ham – hende og børnene.