Le Pedaleur de Charme er en cykelklub for motionister på alle niveauer.Vi deltager i motionsløb i Danmark og udlandet. LPdC er garant for et godt kammeratskab med plads til alle uanset niveau, hvor sikker kørsel er i fokus.
Vi har 5 forskellige hold i LPdC - se under "Træning og tider".
 
Af sikkerhedsmæssige grunde, må en gruppe ikke køre ud med mere end 16 ryttere.

Er der mere end 16 ryttere i en gruppe, deles den op i to, på én af følgende to måder:

  • Der kan enten deles lige over i to og så udpeges en ekstra turleder blandt de fremmødte.
  • Der kan køres samlet, men i to grupper med 100 meters afstand, som følger samme rute. Turlederen sidder så i den forreste gruppe, og de stærkeste sidder med i den bagerste gruppe, således at én af disse kan køre frontgruppe op ved defekter o. lign. Der opsamles ved lyskryds, på bakker mm.

Deltagerne cykler på eget ansvar.

Turlederen har planlagt en tur, men alle i gruppen er ansvarlige for, at der er en god stemning på hele turen.

Vi tager hensyn til hinanden, er opmærksomme og hjælper hinanden, også ved defekter eller uheld.

Vær opmærksom på, hvordan du selv kører og hold øje med de nærmeste omkring dig. Kør roligt. Undgå at slingre. Hold et jævnt tråd. Når der køres tæt i en gruppe, kan en undvigemanøvre ved et hul i vejen, en sten eller lignende være årsag til uhed.

Færdselsloven skal overholdes og alle følger turlederens anvisninger. Husk f.eks. at give turlederen besked, hvis du vælger at køre fra ruten.

Deltagerne skal anvende cykelhjelm.

Det anbefales at medbringe væske, måske lidt energi i form af f.eks. rosiner, bananer eller en energibar. Hav også altid en ekstra slange med, hvis du skulle punktere.

LPdC's grupper kører altid på de svagestes præmisser. Alle skal have glæde af turen. Har du gode ben, så brug dem, når turlederen giver løbet frit for spurter.

 
Banner