Le Pedaleur de Charme er en cykelklub for motionister på alle niveauer.Vi deltager i motionsløb i Danmark og udlandet. LPdC er garant for et godt kammeratskab med plads til alle uanset niveau, hvor sikker kørsel er i fokus.

Racerrøvene - Turleder Jesper Andersen 

Gruppestørrelse på ca. 10
Der forventes stor cykelteknisk og -taktisk forståelse og erfaring. Her køres og trænes med henblik på cykelløbsrace, så man vil være i stand til at begå sig i den allerforreste gruppe i motionsløb.

Det er her, du passer ind, hvis du er på ”nedtrapning” til motionscyklingens verden, eller aspirant til at køre den anden vej; altså lige skal lære at mestre cyklen og gruppekørestil i et konkurrencefelt, som vordende licensrytter. Eller også er du bare motionisten, der træner og kører ”til grænserne”.

For at køre i gruppen træner du periodisk 3-4 gange om ugen (”plus det løse”).

Racerrøvene er generelt meget robuste, både fysisk og psykisk, hvilket er en effekt af stor træningsmængde året igennem (også vinter). Kan man ikke sidde med til træningen, er det ikke fordi gruppen kører for stærkt, men fordi formen ikke er der. Formen kan genvindes/etableres i turbo- eller supermotionistgruppen og ved selvtræning/ekstratræning med andre.

Du skal være indstillet på at træne med både en vis disciplin og koncentration og samtidig på en måde, så konkurrence-elementet betones uden at kammeratskab, sjov og ballade går tabt. 

Banner