Le Pedaleur de Charme er en cykelklub for motionister på alle niveauer.Vi deltager i motionsløb i Danmark og udlandet. LPdC er garant for et godt kammeratskab med plads til alle uanset niveau, hvor sikker kørsel er i fokus.

Turbomotion - Turleder Allan Herskind 


DistancerGruppestørrelse på ca. 10

Denne gruppe træner efter samme forskrifter som Racerrøvene. Den primære forskel er, at gruppen ikke træner så hårde intervaller. Det er gruppen for dem, der har klare forventninger om at kunne skærpe formen succesivt gennem sæsonen og vil træne seriøst, men knap så systematisk som Racerrøvene. Man træner også 2-3 gange ugentligt i denne gruppe, og man har ambitioner om at kunne gøre sig på konkurrencevilkår, uden kammeratskabet dog sættes på spil.

Man træner med i denne gruppe som Racerrøv ”på restitution” eller ude af form, eller som Motionist, der vil træne på denne intensive måde og gerne vil køre sig ”op” i Racerrøvsgruppen. Det er også for de yngre og nyere cykelmotionister, der mangler det sidste på det tekniske niveau, for at kunne køre med i RR- gruppen, hvor der jo forventes, at man kan have tillid til hinandens cykeltekniske færdigheder, når der skrues på håndtaget i spurter, fartlege, sving etc.

Tirsdage og torsdage: 60 - 90 km
Lørdage, søndage/helligdage: 60 - 125 km

Interval træning:
Der skal gives fuld gas og rulles mellem intervallerne.


Accelerationstræning:
Korte tempoforøgelser hvor derover kort tid køres til max. Bakkeaccelerationer: Pres pulsen helt op i det røde felt. Leg med kadencen, veksel  mellem tunge og lette gear.

Banner