Le Pedaleur de Charme er en cykelklub for motionister på alle niveauer. Vi deltager i motionsløb i Danmark og udlandet. LPdC er garant for et godt kammeratskab med plads til alle uanset niveau, hvor sikker kørsel er i fokus.

Sæsonstart 26. marts 2017 i fantastisk vejr

I et fantastisk vejr bød Le Pedaleur de Charmes landevejssæsonen velkommen med nyt klubtøj og en sæson der byder på masser af aktivitet i cykelklubben - både på de fynske landeveje, til motionsløb og udlandsture.
Godt 60 friske cyklister dukkede op til, for nogen, årets første tur på landevejen i cykelklubben Le Pedaleur de Charme. Turen startede som vanligt kl. 9 ved Planken bag Kvickly Dalum og det nye klubtøj med neongul stribe på ryggen og nye sponsorer lyste op. Formand Allan sagde et par ord om årets aktiviteter og påpegede klubbens fokus på sikkerhed på cyklen. Herefter splittedes op i mindre grupper efter niveau og ambitioner og der var lagt op til et par timer på landevejen før grupperne atter mødtes hos klubbens nye sponsor Le Klint, hvor der var lagt op til et lille traktement.
God cykeltur!