Klubliv og træning i en Coronatid

26-01-2021

Siden den 06.01.2021 har klubtræninger fra "planken" været aflyst grundet de skærpede coronarestriktioner fra myndighederne. Imedens vi alle håber på snarlige lettelser i restriktionerne må vi glæde os over, at vores sport kan vi stadig dyrke. Aflysningen af klubtræninger skal ikke afholde os fra at samles i mindre "bobler" op til 5 deltagere. Vi vil bare ikke have start og mål fra planken, for ikke at risikere at pådrage os offentlighedens eller sponsorers forargelse over manglende  medansvar for at reducere smittefaren.

Af Strava og vores eget Forum fremgår det, at der ER aktivitet blandt klubbens medlemmer. Som i foråret 2020 mødes vi i små bobler og cykler sammen, nogle på mørkemandsruten, nogle på søndagsture og andre tager helt til Central Park i New York for virtuelt at cykle der.

Lad dette være en opfordring til fortsat at cykle, ræk ud til dine klubkammerater og få dem med ud at cykle. Skriv om det på Forum så vi alle motiveres for at komme ud (blot ikke som klubtræninger fra Planken). Forhåbentlig går vi snart et smittefrit forår i møde, hvor vi med gode ben kan nyde vores fælles passion for cykling, naturen og hinanden.

HOLD LIV I KLUBBEN BRUG FORUM