Cykelløb - hvilke kører vi?

 

LPdC’s medlemmer deltager i en del forskellige motionscykelløb primært i Danmark. 
Klubbens bestyrelse fastsætter løbende hvilke cykelløb, som klubben giver fuld eller delvis støtte til deltagelse i.
Hold øje med aktivitetslisten under menupunkt Aktiviteter.
Alle kan komme med forslag til nye cykelløb, som ønskes støttet af klubben – send en e-mail til bestyrelsen på formand@pedaleur.dk

Løbene bliver annonceret på events på hjemmesiden, hvor tilmelding foregår. Det fremgår også om der er brugerbetaling eller ej. 

Klubben giver tilskud, kr. 300, pr. medlem plus eventuelle gebyrer,  til de løb der bliver oprettet i event, og det gælder også de cups der køres, Power cup, Spar D cup (tidligere Tactic cup) og vintercup. I de løb der overstiger kr. 300 + gebyr vil der blive egenbetaling på det resterende beløb. Det er hensigten, at de nedenfor annoncerede løb vil blive tilbudt. De løb der fremgår med usikker afholdelse pt., tages der naturligvis forbehold for. 

Sæson 2024

Racer + Gravel

MTB + Gravel

 

 

 

Udland

LPdC-medlemmer har flere gange deltaget i udenlandske løb som fx La Marmotte, Grandfondo Stelvio og Velomédiane C.Criquiélion. Klubben kan give tilskud til deltagelse i sådanne løb, men det vil altid være efter godkendelse af bestyrelsen og kun hvis minimum otte LPdC-medlemmer deltager. Under alle omstændigheder kræver det at nogen – i god tid – tager initiativ til at organisere en deltagelse i sådanne løb.

 

Licensløb

Enkelte medlemmer deltager også i licensløb under DCU. Dette foregår dog oftest under et medlemskab af en anden cykelklub, som har licens til at tilmelde ryttere til licensløb. Som LPdC-medlem har du dog mulighed for at købe et klippekort, som giver licens til at deltage i fem licensløb – hvis du har mod på at prøve dig selv af her.

 

Revideret 02-02-2024