Le Pedaleur de Charme er stolte af at blive støttet af

 

Surf & Ski Odense + Bike

Centralt i Odense på Rugårdsvej er Surf & Ski butikken på 700 m2 med kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

http://www.surf-ski.dk/

Hamm & Steenfeldt Optik

Vi fører briller, kontaktlinser, natlinser samt sportsbriller med og uden styrke.
Sportsbriller er vores speciale. Vi har et udvalg af cykelsportsbriller, som er velegnede til direkte montering af styrke i frontglasset, så man slipper for indsatser og dermed flere overflader. 
CYKELSPORTSSBRILLER ER VIGTIGE FOR OPLEVELSE, PRÆSTATION OG SIKKERHED. 
9 ud af 10 cykelsportsbriller med styrke, laver vi med farveskiftende glas (glas som bliver mørke/solbriller i solskind og lyse i skumring og mørke) for at øge brugsværdien, samt med læsefelt for at kunne se pulsur, mobiltelefon m.m. 
Vi er specialuddannede i svagsyns-/forstørrende- og filter-optik som primært er til kunder med specialbehov. Vi er en del af regionens netværk for kunder med behov for specialoptik.

http://www.hammsteenfeldt.dk/ 

Fangel Kro og Hotel

Fangel Kro og Hotel ligger kun 10 min. kørsel syd for Odense og afholder alt i familiefester, firmafester, kurser / møder, julefrokoster, vildtaftner, weekend ophold etc. samt mad ud af huset.

http://fangelkrooghotel.dk/

Folkebo Cykler

Folkebo Cykler belligende på Hjallesevej 203 - 5230 Odense M, er et topprofesionelt mekanikerteam og forhandler Pinarello, Kuota og Python, samt altid stort udvalg i hverdagcykler til ham – hende og børnene. 

https://folkebocykler.dk/ 

WAMATECH

Wamatech er en agent- og distributørvirksomhed med speciale i at sælge øsninger til behandling af affald og genbrugelige materialer inden for Recycling/genanvendelse.

https://wamatech.dk

Steffen Sten

Du kan her finde inspiration til dit projekt, uanset størrelse. Vi har et stort sortiment af klinker i tegl. Vi kan stolt fremvise flotte projekter, vi har leveret klinker til. Vores smukke klinker i hårdtbrændt TEGL er med deres lave vandoptagelse frostsikre og særdeles velegnede til det danske klima. 

https://teglklinker.dk

dinTANDLÆGE Odense SV

dinTANDLÆGE Odense SV har som motto: Sund mund - Sund krop - Livskvalitet.
Vi kan tilbyde hjælp til tandbehandling i alle akutte tilfælde eller som mere regelmæssig vedligehold. 
Vores priser er i høj grad bestemt at det offentlige, så rabatter må og kan vi ikke give. 
Vi er med i fagfællesskabet dinTANDLÆGE, som omfatter 45 klinikker i hele Danmark.
Omsorg for dine tænder giver bonus, når du skal give den en tand til på din cykel!

http://www.dintandlaege-odense-sv.dk/

Hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik møder du 8 fysioterapeuter med mange års erfaring og et højt uddannelsesniveau. Vi er alle i gang med eller har taget videregående uddannelser som dækker alle områder af bevægeapparatet, og har især kompetencer indenfor ryg- og nakkesmerter, skulderproblematikker og idrætsskader.
Vores ambition er at du hos os altid får det bedste fysioterapeutiske behandlingstilbud med et fælles udgangspunkt i dine udfordringer, ressourcer og behov.
Klinikken har også en sportsmassør tilknyttet. Så er musklerne ømme og spændte efter træning, eller har du bare brug for en omgang velvære-massage, så kontakt os.?

https://www.dalumfysioterapi.dk/

Du skal føle dig tryg under og efter dit projektet. Derfor har Nordisk Klima A/S samlet alle tjenester under samme tag, for at kunne kvalitetssikre hele kæden. Udover dette har vi et tæt forhold med vores samarbejdspartnere. Vi hjælper dig igennem hele dit projekt. Du behøver derfor ikke selv tage kontakt med andre leverandører. Nordisk Klima A/S har igennem de sidste mange år været under konstant udvikling. Vi kan derfor tilbyde vores kunder en lang række ydelser under samme tag. Dette kommer vores kunder til gode, da de kun behøver at henvende sig ét sted for at få kyndig rådgivning og udførsel af deres projekter.

https://nordiskklima.dk

Hos Sanderum VVS i Odense SV favner vi alt inden for VVS-arbejde. Uanset arbejdets omfang har vi ekspertisen til at udføre et stykke håndværk i høj kvalitet.? I vores VVS-firma udfører vi alt fra små reparationer til totalløsninger og montering inden for VVS, og vores dygtige og erfarne håndværkere leverer altid opgaven til tiden.

https://www.sanderum-vvs.dk/

Elektriker i Odense og på Fyn – Vores elektrikere i ODENSE EL hjælper private, virksomheder, boligforeninger og industri med at løse el-opgaver. Vi er et el-firma beliggende centralt i Odense, og du er altid velkommen til at ringe på 65 90 55 10 eller skrive til os, du kan altid trygt lade os hjælpe dig med dine el-opgaver. Vi bestræber os på at være det bedste El-firma i Odense og på at levere den bedste service – at kunderne er tilfredse betyder meget for os. Har du brug for at få kigget dit El igennem, så kontakt os vi kører i Odense og på Fyn.

https://odense-el.dk

Når du besøger Guldsmed Helle Elmgreen lige i hjertet af Odense City, vil du møde en guldsmedeforretning der afspejler tidens fornemmelse for skønne smykker og flotte ure. Vores store udvalg skal være til inspiration for alle vore kunder, og vi har en ambition om at følge tidens trends, men samtidig bevare det klassiske indenfor guldsmedefaget.
Vi håber, at du finder hjemmesiden interessant, og vi glæder os til dit besøg i forretningen.

https://helleelmgreen.dk/

 

Konggaard ApS har skabt varemærket Xtreme og er Danmarks førende leverandør af specialdesignet cykeltøj til cykelklubber, teams og virksomheder. Der gøres meget ud af at holde en gennemsigtig og overskueligt prisstruktur, hvor alt er inkluderet i prisen. Dette har - sammenholdt med god service og et italiensk produceret kvalitetsprodukt - gjort, at Konggaard Aps i dag er mange cykelholds foretrukne leverandør.

https://xtreme.dk/

 

Revideret 21-04-2020