Medlemsinfo

Som medlem i Le Pedaleur de Charme er der mange goder og fordele.

 

Cykling til daglig

Uanset hvad du har lyst til med din cykling, har vi en gruppe der passer til dig.
Om sommeren har vi 2 kvindegrupper, 1 MTB/Gravelgruppe og 4 mande-grupper. Grupperne er opdelt afhængig af, hvordan der cykles.
Se mere under Hvordan træner vi?

Til de ugentlige ture tirsdag og torsdag stiller klubben erfarne turledere til rådighed for alle de grupper. Til weekendens ture bydes der altid ind med ture af forskellig art - ofte på langfart på mindre kendte veje på Fyn - eller en tur i skoven på Gravel/MTB.

Om vinteren køres der fast to x ugentligt ”Mørkemand”, hvor alle er velkomne, og hvis vejret er til det, køres der også i weekenden.
MTB om vinteren er lidt mere ”ad hoc”, men der er altid nogen, der er med på en tur.
En del af klubbens medlemmer bruger også Cykelbanen gennem vinteren.

 

Motionsløb

Som medlem får du også adgang til at deltage i motionsløb støttet via klubben.
Vi har en række løb, vi plejer at støtte, både indenfor MTB og landevej - se Cykelløb - hvilke kører vi?

 

Udenlandsture

Klubben har også en fast udenlandstur. Den foregår i 2024 i uge 18 og går sydpå til Norditalien til bjerge og varmere himmelstrøg. Til turen i 2024 er tilmeldt 47 medlemmer, heraf 14 kvinder.
Ud over de faste udenlandsture arrangeres også ture til forskellige løb i Europa på initiativ af enkelte medlemmer og til mange forskellige steder.

 

Fællesarrangementer

Vi har også nogle fællesarrangementer, hvor vi mødes til hyggeligt selskab. Her tænkes mest på en forrygende sæsonafslutningsfest, men også generalforsamling, Nytårskur, sæsonåbning. Derudover kan en cykeltur af og til indeholde et bagerstop eller et stop ved iskiosken på en varm sommerdag.

 

Forum

Som medlem får man også fuld adgang til et meget aktivt cykelforum, hvor der snakkes om mange ting, selvfølgelig mest om cykling, men også om mange andre ting.
Her kan man spørge om gode råd om cykling, sælge sin gamle cykel eller hvad man nu ellers kunne have på hjertet.

 

Cykeltøj

Som en større klub har vi nogle gode aftaler med tøjleverandører. Dette giver, sammen med sponsorindtægter, mulighed for at klubben kan tilbyde medlemmerne cykeltøj af høj kvalitet til rimelige priser. Vi har et bredt sortiment af tøj og dele, og forventer til gengæld at tøjet vises frem.

 

Sponsorer

I øjeblikket får klubbens medlemmer rabat ved disse sponsorer

Revideret 04-11-2023